JUST TASTE

JUST TASTE Halal!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 2168 beoordelingen
23 feb 2020 om 19:42 Ander half uur moeten wachten op het eten zonder ook maar even een belletje van het restaurant. De kipcorn was lauw en erg slap, ook was er 1 broodje Döner lauw. De patat was ook erg doorbakken.
21 feb 2020 om 20:43 Goede snelle service
21 feb 2020 om 19:30 Lauw van temperatuur.
21 feb 2020 om 0:08 vind het erg jammer normaal altijd heerlijk eten maar nu was het koud en had ik nou om18 uur besteld oke kan ik er nog in komen maar had voor 17 uur besteld nou maar eens na denken of ik nog wel ga bestellen
19 feb 2020 om 11:48 Ronduit slecht! Veel vet in de shoarma, een broodje vergeten en het duurde wel erg lang voor het het eten aankwam!
18 feb 2020 om 21:37 lekker en warm, snel bezorgd.
18 feb 2020 om 8:25 Ipv paprika zat er ui op mijn pizza! De helft opgegeten.
17 feb 2020 om 8:38 Patat was bikkelhard niet te eten
15 feb 2020 om 20:40 Wat is dit een kut tent zeg!! Heb voor de 3e keer langer dan 2 uur moeten wachten tot het bezorgd werd. Ik kreeg eerder de mail om mijn bestelling te reviewen dan dat ik mijn bestelling daadwerkelijk had... Nooit meer hier bestellen.
13 feb 2020 om 23:43 Super
11 feb 2020 om 23:27 Gister toen ik pizza had besteld anderhalf uur later en de pizza was koud en nou vandaag bestelde ik 2 pizza.s. 1 er van was zo goed als goed en de andere pizza was nog rauw wit en slap dus niet goed gebakken.
11 feb 2020 om 12:54 Top zoals altijd.