JUST TASTE

JUST TASTE Halal!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2593 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Just Taste. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 19:46 Bezorging duurde 30 min langer, maar wel netjes via sms op de hoogte gehouden
10 mei 2022 om 19:19 Was goed warm, de shoarma schotels en goede portie .
4 mei 2022 om 22:55 Eten was goed behalve de hete kip pizza die viel tegen erg poederig shoarma en kapsalon en stokbroodjes kruidenboter waren erg lekker
4 mei 2022 om 9:31 Turkse pizza was amper gevuld en de kip was hard en taai.
3 mei 2022 om 2:00 Ik bestel een Pizza hete kip en ik krijg een pizza salami half koud. Wat een oplichters!!!!!
2 mei 2022 om 14:30 Duidelijke tijd aangegeven, was er veelste laat. Ik denk een minuut of 40. Toen was eht eten ook nog eens erg weinig en niet goed gebakken, half rauw.
30 apr 2022 om 20:56 goede kwaliteit voor een redelijke prijs en ondanks de drukte redelijk op tijd.
30 apr 2022 om 19:36 Altijd lekker eten!
27 apr 2022 om 1:01 Duurde bijna 2 uur voordat de bezorger er was. En het eten was niet warm meer.
25 apr 2022 om 5:06 Lang op het eten moeten wachten. Toen we belden zeiden ze dat het onderweg was. Heeft toen nog een half uur geduurd. De patat was nat en klam bij aankomst.
18 apr 2022 om 20:14 Lekker eten, snel bezorgd. Wat wil je nog meer
14 apr 2022 om 20:00 Verschrikkelijk! Als je een klacht heb, helpen ze je niet. Mag je zelf je spullen ontleden want zij maken niks nieuws voor je. Dikke ruzie in de zaak, meneer wilde geen nieuw eten maken of geld terug geven. Begint meteen te schreeuwen. Bestel er niet